Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2021 13:46 - Астро прогноза за декември
Автор: luckyraya Категория: Новини   
Прочетен: 491 Коментари: 0 Гласове:
0



Отминава още една година, в която преживяхме много предизвикателства…, и сега е време да се отпуснем малко и да се насладим на предстоящите празници. Време е да повярваме в Чудесата и да дадем всичко от себе си за да си ги сътворим … ♥♥♥ На прага на зимата  с подвижната огнената енергия на Стрелеца (до 21-ви декември) ще имаме възможност за просветление, лекота, флиртуващ поглед,  авантюристичен дух и страст към истината.

През първата половина на месеца влиянието на Нептун, което става директно на 1-ви декември, е ясно забележимо. По-възвишената му страна е свързана с теми за мистицизъм и безусловността, докато сенчестата му страна е свързана с илюзия и измама. През тези дни понякога ще бъде трудно да видите ясно пътя си.

На 4-ти декември е НовоЛунието със слънчево затъмнение в Стрелец. Затъмненията задействат мощни  събития. Стрелецът носи дух на оптимизъм. Това оптимистично настроение се подсилва от квадрата между Марс (в Скорпион) и Юпитер във Водолей, което сигнализира за решителност в действията. Квадратурата между Меркурий (в Стрелец) и Нептун (в Риби) обаче показва, че фактическата ситуация е неясна.

На 11-ти декември, Венера и Плутон правят точен съвпад (в 25-тия градус на земния кардинален знак Козирог). Тази енергия ще създава желание за Големите печалби. Препоръчително е да сме внимателни в изборите си, защото при не добре преценен риск са възможни и разочарования. Точно по това време Слънцето и Нептун са в квадрат, което показва събития, които се поддават трудно на контрол.

Влиянието на квадратурата между Сатурн и Уран  от средата на месеца става все по-забележима. Абсолютно точния квадрат в 11-тия градус ще е на 24-ти декември. Конфликтите между свобода и сигурност вече трудно могат да бъдат игнорирани и изискват фундаментална промяна на отношението ни.

В деня на Пълнолунието в Близнаци на 19-ти декември, Меркурий и Хирон, който се обръща директно в този момент са в квадрат. Венера, от друга страна, става ретроградна в същия ден и се връща обратно към Плутон, с който тя отново образува връзка на 25-ти декември.

Слънцето влиза в Козирог на 21 декември. Освен това на 24-ти декември квадратът на Сатурн във Водолей и Уран в Телец отново става точен. Очакват ни напрегнати коледни дни, които могат да ни изправят пред неосъществени очаквания, страхове за бъдещето и ограничения. През тези дни е добре да се опитаме съзнателно да се отдалечим от чувствата си и да си дадем достатъчно пространство в тишина, за да намерим вътрешна яснота. Дълбоките колективни промени, в които всички участваме, все още трудно могат да бъдат оценени и разбрани. Но!!! … Те са неизбежни! ♥♥♥

Юпитер влиза в Риби на 29-ти декември. През следващите месеци това ще даде на нещата, които обединяват хората, малко по-голяма тежест от нещата, които ги разделят. Слънцето е в квадрат с Хирон на 30-ти декември, а Меркурий е в съвпад с Плутон. В навечерието на Нова година Марс ще достигне позицията на слънчевото затъмнение (12-тия градус в Стрелец) в началото на месеца и отново ще активира темите. До края на годината може да надделее осъзнаването, че просто вече не е възможно да останем бездейни и да се надяваме на по-добри времена без да сме наясно със своя принос. Лично за мен най-важното действие, което е от значение за бъдещата ни реалност е да поддържаме хигиена на мислите и чувствата ни. Важно е когато правим изборите си, да си даваме сметка как те влияят на другите, какво им причиняват, защото никой и нищо не съществува само за себе си. Ние сме свързани помежду си с невидими нишки. Нека бъдем толерантни и сътрудничещи си…♥♥♥

В началото на 2022 година Лунните възли ще сменят знаците си. От оста Близнаци/Стрелец ще влязат в оста Телец/Скорпион. За този транзит ще напиша отделна статия.

Момента сега е важен и изисква от нас да си направим самоанализ свързан с това доколко сме успели  правилно да се ориентираме в сферите свързани с общуването, мисленето, ориентацията в истинността на информацията, с която сме засипани.

image      Какви са философските ни възгледи?

image      В какво сме твърдо убедени и как това ни се отразява?

image      В какво се чувстваме реализирани? 

Всеки от нас може да си добави още въпроси и честно да си отговори, за да осъзнае до колко се е адаптирал към новите условия, в които живеем сега. Предстой ни да усвояваме и осъзнаваме как си взаимодействат любовта и парите най-общо казано.

Очакват ни динамични дни, пълни с креативна и творческа енергия и само от нас зависи да се изпълним с ентусиазъм и страст за Живот…. ♥♥♥

На всеки се дава според Вярата и БлагоДарността му …. ♥♥♥

Споделената информация е обща.

Рая от AstroTaroPsyMag

💥 Мога да ви бъда полезна като: АстроТаро консултант, треньор по личностно развитие, медитация, освобождаване от вредни въздействия, укрепване на жизнената сила, тета лечение, смехотерапия, изработване на лични талисмани и анализи на информацията съдържаща се в рождената ви дата. Правя това чрез срещи на живо, онлайн или изготвям писмени анализи.

💥 Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на: 📞☎ 0877 78 78 94   lucky888@abv.bg

Ето някой от предложенията ми за вас, които считам за полезни, когато сме на прага на 2022 година:

Годишна прогноза с Таро, Ленорман и Астрология - 35 лева (35/40 стр. А4 формат)

Тази прогноза е комбиниран прочит на звездната и личната ви енергетика. Представлява изследване на влиянието на транзитиращите планети през домовете в хороскопа ви и посланията от двата вида карти. Разглежда всички важни сфери от живота ви като показва потенциалите, с които ще разполагате през настъпващата 2022 година.

Транзитен годишен астро хороскоп - 55 лева (35/40 стр. А4 формат)

Всяка година може да ви се изработва годишна астро прогноза, която показва акцентите през годината, отношението на света към Вас и обратно. Дава ви преднина, за да се подготвите за важните събития в сферите на: Финанси, Здраве, Отношения, Изява и т.н.

Годишна Таро прогноза - 35 лева (15/20 стр. А4 формат)

При този метод се използват три вида карти и чрез това гадаене ви се дават насоки за всеки месец от годината. Получавате информацията от гадаенето в текстови формат и можете да следите по всяко време какво са ви препоръчали картите.

Личен Лунен календар за 2022 година 35 лева (35/40 стр. А4 формат)

Представлява специално изготвен лично за вас лунен календар за 2022 година. Защо е важно да имаме на разположение тази информация? Защото транзитите на Луната ни въздействат ежедневно, като активират различни сфери от живота ни. Помагат ни да проявим потенциалите си в точното време на точното място. Тази лична ваша книга - пътеводител ще ви води към вашето осъществяване.

Необходими данни: име, дата, час и място на раждане.

Анализите се изготвя в текстови формат и се изпраща до електронен адрес, посочен от клиента, след заплащане. Начинът на заплащане се договаря при приемане на поръчката. Поръчки се заявяват по телефона или на електронния адрес и се изпълняват в рамките на пет дни.

Изберете качество на супер достъпни цени.

разгледайте блога ми https://luckyraya.blog.bg/

Рая AstroTaroPsyMag

📞☎ 0877 78 78 94   lucky888@abv.bg

image 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 207301
Постинги: 336
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031